Peretii mobili sunt compusi din panouri ce se pot deplasa si interbloca pentru a forma un perete despartitor. Aceasta solutie permite realizarea pana si a celor mai complicate configuratii cu un minim de efort. Peretii amovibili permit de asemenea, posibilitatea parcarii panourilor in afara zonei de deschidere. In plus, odata inchis peretele in locatie, panourile ofera toate proprietatile si aspectul unui perete despartitor permanent. Compania noastra implementeaza solutii optime si flexibile, oferindu-va o gama larga de sisteme de partitionare mobile ce pot fi adaptate unei game extinse de cerinte.

Acestea variaza de la pereti mobili sofisticati cu panouri acustice solide, partial sau complet vitrate, din lemn sau din vinil, aluminiu sau PVC, la un simplu tip de partitie glisanta sau armonica.
Va punem la dispozitie o gama completa de solutii pentru partitionarea spatiului, pornind de la sisteme care ofera o simpla bariera vizuala, la partitionari cu performante ridicate in ceea ce priveste izolatia fonica si rezistenta la foc.
Deasemenea sistemele noastre sunt demontabile, putand fi mutate cu usurinta intr-un nou sediu sau  o noua locatie.
 
Experienta si resursele noastre profesionale vor raspunde cerintelor dumneavoastra specifice de lucru pentru a pune in aplicare si livra proiectul la timp, in buget si conform specificatiilor dumneavoastra !

Colaboram si promovam produsele producatorilor de top la nivel mondial precum : Espero ( Olanda),Bolmin (Franta), Assa Abloy (Franta), WSS(Germania), Geze (Germania), Dorma ( Germania), Alumprof( Polonia), Rehau (Germania), 3M (SUA), Tesa
(Germania).


In portofoliul nostru se regasesc urmatoarele companii:

ALLIANZ - Floreasca Park
Oracle - Floreasca Park
Xerox - Hermes Business Campus
Symantec - Sky Tower
Citroen - Metropolis Center
Graffiti BBDO -Palatul Universul - Brezoianu
Porsche - Pipera
Regina Maria - Charles de Gaulle Plaza

 .....si multi altii!

Contactati-ne pentru o oferta personalizata!